1132 Budapest, Kresz Géza u. 14 +36 1 / 780 35 29

Adatvédelmi nyilatkozat

A Silver Office 2000 Bt (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében.

Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas.

A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1132.Budapest. Kresz Géza u.14..

Az adatkezelő elérhetősége:
Telefonszám.: +36 -1-780-3529 
E-mail cím: info [kukac] silveroffice.hu
Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a)
Az érintett hozzájárulása. Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.
Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: - A Silver Office 2000 Bt kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.
Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően nem kerülnek törlésre.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél - tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, - személyes adatainak helyesbítését, - személyes adatainak törlését vagy zárolását. Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Egyéb módon kezelt adatok (Cookie-k) = Sütik

A Honlapon keresztül – általában valamennyi webhelyhez hasonlóan – a mi honlapjaink is Cookie-k (Sütik), kisméretű fájlok, elhelyezésével biztosít bizonyos funkciókat és szolgáltatásokat a webhely megfelelő működése, valamint a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütik alkalmazásának célja a Honlap egyes funkcióinak biztosítása, illetve a honlap használatának többféle szempontból történő elemzése, működésének biztosítása. A Honlap böngészési adatai sütik formájában elhelyezésre kerülnek az Ön internetképes eszközén (számítógép, tablet, laptop, telefon) annak érdekében, hogy az Ön számára biztosítani tudjuk a kiválasztott termékekre „emlékezést” a honlap böngészésének megkezdésétől a végéig.

A Google Analytics rendszer, mint harmadik fél által elhelyezett adatok vonatkozásában sem történik személyes adatkezelés. Az adatok elemzése során a látogató személye ismeretlen marad. A sütik tárolási ideje ez esetben az oldal böngészéséig tart. Erről bővebben itt olvashat: https://www.google.com/policies/technologies/types/.

A közösségi oldalunk meglátogatását és megosztását megosztását, kedvelését megkönnyítő sütiket (facebook-gomb) a Facebook Inc. szolgáltatása biztosítja, így ezen sütik által kezelt anonim adatokhoz a Facebook Inc. (1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA) is hozzáfér.

A Facebook Inc. ezen szolgáltatása révén tehát hozzáfér a fentebb írt, webhely látogatottságának méréséhez és böngészési szokások feltérképezéséhez kezelt anonim adatok köréhez. A Facebook Inc. a fenti adatokat az említett elemzések készítésén túl a böngésző felhasználó számára célzott reklámok eljuttatása céljából is felhasználja. Ennek során a Facebook Inc. az anonim adatok és a böngészéshez használt eszköz IP címének összekapcsolásával állapítja meg az adott eszközről végrehajtott böngészési szokások alapján a feltárható érdeklődési kört, majd így juttatja el a célzott reklámokat az adott eszközre. A Facebook Inc. az e pontban írt anonim adatokon kívül a jelen tájékoztatóban említett további adatokhoz nem fér hozzá.

Ha nem támogatja a sütik működését

Oldalunk böngészésének kezdetén tájékoztatást adunk a sütik működéséről és hozzájárulását kérjük azok működtetéséhez. Léteznek olyan funkcionális, munkamenet sütik, amelyek az Ön hozzájárulása nélkül is szükségszerűen működnek, mert ezek nélkül a honlap egyes funkciói, tartalma sem lenne elérhető.

A felhasználói élmény fokozása (emlékezés a kosár tartalmára, böngészési előzmények tárolása stb) érdekében alkalmazott sütik elfogadásához kérjük jóváhagyását, ami tehát választási lehetőség, az nem kötelező, de ennek hiányában a honlap böngészése során lehet, hogy egyes tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz, reklámokhoz nem fog tudni hozzáférni.

A sütikre vonatkozó beállításait bármikor módosíthatja a böngészőjén keresztül. Letilthatja a sütik használatát úgy, hogy böngészőjében aktiválja azt a beállítást, amely lehetővé teszi, hogy visszautasítsa az összes, vagy bizonyos sütik elhelyezését. Ezek a beállítások rendszerint a böngészője „beállítások” vagy „preferenciák” menüjében érhetők el. A következő hivatkozások használatával tájékozódhat erről bővebben:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu

Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Internet Explorer: látogassa meg a https://support.microsoft.com oldalt, és a keresőbe írja be a „sütik” szót.

Safari: látogassa meg a https://support.apple.com/hu-hu oldalt, és a keresőbe írja be a „cookies” szót.

Opera: http://help.opera.com/Windows/10.50/hu/cookies.html

A weboldal által használt sütik

MegnevezésTípusCél, leírásLejárat
PHPSESSIDAlapműködést biztosítóAlkalmazása nélkül a weboldal nem működik megfelelően, tekintettel arra, hogy ez a munkamenet süti biztosítja a böngészési folyamat végéig a látogató azonosítását, és a weboldal használatát. Fentiekre tekintettel ezen sütik elhelyezése a látogató részéről nem igényel hozzájárulást.Böngészési folyamat befejeztével
cookieconsent_status  Alapműködést biztosítóEz a süti a felhasználó süti-használattal kapcsolatos döntéséről tárol adatot. A süti azt követően kerül elhelyezésre, hogy a felhasználó elfogadta a sütik használatát a weboldal alján megjelenő süti sávban.1 év
_gaStatisztikai célúA _ga cookie az egyes felhasználók (pontosabban az egyes böngészők) megkülönböztetésére szolgál. Értékként egy véletlenszerűen generált számot tartalmaz (pl.: GA1.2.255322818.1517541613). Segítségével hosszútávú statisztika készíthető a felhasználók általi webhely látogatásokról. A webhely minden egyes oldalkérelmében szerepel. Alapértelmezés szerint 2 év után jár le, de ezt a webhelyek tulajdonosai tetszés szerint módosíthatják.2 év
_gatStatisztikai célúA _gat cookie a Google tájékoztatása szerint a kérelem gyakoriságának szabályozására szolgál – korlátozza az adatgyűjtést a nagy forgalmú webhelyeken. A webhely minden egyes oldalkérelmében szerepel. 1 perc után lejár.1 perc
_gidStatisztikai célúA _gid cookie-val kapcsolatban részletes információ a Google-tól nem érhetők el. Minden látogatott oldalra egyedi értéket tárol. Értékként egy véletlenszerűen generált számot tartalmaz (pl.: GA1.2.255322818.1517541613). Felhasználása a _ga cookie-hoz hasonlóan történhet. A webhely minden egyes oldalkérelmében szerepel. 24 óra után lejár.24 óra
1P_JARStatisztikai célúEz a cookie gyűjti a webolda statisztikákat és méri a konverziókat a google.com adatvédelmi nyilatkozata szerint.1 hónap
CONSENTStatisztikai célúGoogle Maps-hez szükséges cookie, a google.com adatvédelmi nyilatkozata szerint.20 év
statisztikai_sutik_elfogadva  Statisztikai célúA weboldal ebben a sütiben tárolja, hogy a felhasználó engedélyezte-e a statisztikai célú sütik használatát. Engedélyezés esetén a süti tartalma 1, elutasítás esetén 0 lesz.1 év
funkcionalis_sutik_elfogadvadva  FunkcionálisA weboldal ebben a sütiben tárolja, hogy a felhasználó engedélyezte-e a funkcionális sütik használatát. Engedélyezés esetén a süti tartalma 1, elutasítás esetén 0 lesz.1 év
kedvenc_termekFunkcionálisA felhasználó elmentheti kedvencként a weboldalon szereplő termékeket. Ezen termékek egyedi azonosítóját a weboldal ebben a sütiben tárolja.1 hónap
kedvenc_termek_cookieFunkcionálisA felhasználó elmentheti kedvencként a weboldalon szereplő termékeket. Ezen termékek egyedi azonosítóját a weboldal ebben a sütiben tárolja.1 hónap